This is a free Purot.net wiki
  • View:

Miehet jotka vihaavat naisia

Sisältöalue

 

Kirja kertoo journalisti Mikael Blomkvistista, joka saa rikkaalta liikemieheltä tarjouksen ryhtyä selvittämään hänen kadonneen sukulaistyttönsä murhaa. Mutkien kautta Mikael saa avukseen tunnevammaisen nuoren, mutta nerokkaan freelancer- tutkija Lisbeth Salanderin. Lisbethin kanssa Mikeal kaivaa suvun karmeat salaisuudet esille ja totuus on ajateltua karumpi. 951-0-31435-8.455.jpg&sa=X&ei=I5nUTrbWH4

Discuss & brainstorm

@mention    Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

@sasu: suosittelisin tätä kirjaa 14 vuotiaasta ylöspäin, koska kirjassa on paljon sellasia kohtia, mitkä ei oo ihan kauneinta luettavaa, mutta ite ainakin pystyn lukemaan sellasta ongelmitta :)

Joo o, mille ikäluokalle suosittelisit tätä kirjaa? :)

hui että! Katoin äsken netistä kirjan kannen kuvaa ja siihen tuli niitä elokuvan henkilöita jotka on ihan erilaisia mitä olin ite ajatellu!

No ainakin ite millasen kuvan sain Lisbethistä kirjan alussa, oli just sellanen aika varautunu ja jotenki tuli mieleen, että sillä on lapsuudesta jotain sellasta mikä siitä on sitten tehny ns, tunnevammaisen. Ootan tosi kovasti, että pääsen lukemaan sen toisen ja kolmannen osan koska tuo ensimmäinenki oli jo hyvä! :)

Kuvaile hiukan Lisbetiä. Hänestä paljastuu uusia asioita toisessa osassa. Kannattaa lukea!